Volejte zdarma 800 10 30 10

Chata / chalupa na prodej, Hvozdná

Chata / chalupa, Hvozdná - video prohlídka
Prodáno
Cena 650 000 Kč
(+ provize RK, + daň z nabytí)
kód zakázky
115556
okres
Zlín
lokalita
Hvozdná
druh rekreačního objektu
chata
stav objektu
dobrý
plocha pozemku
409 m2
počet pokojů
3 kk
obytná plocha
36 m2
typ domu
přízemní
více parametrů

V exkluzivní nabídce vám nabízíme prodej chaty u rybníka Argalaška na kraji obce Hvozdná. K chatě vede asfaltová komunikace, takže se k ní bez problémů dostanete v jakémkoliv počasí. Chata může zaujmout především rybáře, protože je pouhých cca 20 m od rybníka. Je také vhodná pro ty, jenž bydlí ve městě na bytě a rádi by trávili volné chvíle v přírodě na chatě, kde budou mít své zázemí.
V nedalekém areálu, probíhají v letních měsících, zejména o víkendu, různé akce. U rybníka je v létě otevřené občerstvení, kde se prodávají i rybářské povolenky a to vše v okruhu cca 100 m od chaty. Chata je zděná s větší terasou, která je z jedné strany krytá (zasklená) a celá terasa je také podsklepená. Dispozičně je chata řešená obývací místností s kuchyňským koutem a dvěma malými místnostmi, které sloužily jako ložnice.
V zadní části chaty je vybudované WC, na jehož údržbu je používaná dešťová voda, která je okapem sváděná do bečky. V chatě není rozvod vody ani její přípojka. Vzhledem k tomu, že okolní

více informací