Volejte zdarma 800 10 30 10

Rodinný dům k pronájmu, Jaroslavice

Rodinný dům, Jaroslavice - fotografie č. 1Pronajato
Cena 6 000 Kč/měsíc
(bez provize, v případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce, poplatky za služby momentálně ca. 3000,- Kč, provize rk 10.000,-)
kód zakázky
125614
okres
Znojmo
lokalita
Jaroslavice
stav objektu
dobrý
plocha pozemku
1250 m2
počet pokojů
4
obytná plocha
110 m2
typ budovy
cihlová
poloha objektu
samostatný
více parametrů

Zprostředkujeme pronájem domu v Jaroslavicích. Obytná část sestává z velké ložnice, dvou menších pokojů, kuchyně, koupelny s WC, technické místnosti a další místnosti vedle kuchyně.
Součástí pronájmu je i velká stodola, další hospodářská budova (chlévy) a velká zahrada s ovocnými stromy. Dům je připojený na všechny IS. Vytápění momentálně plynem, s drobnými úpravami je možné jako 2. zdroj i vytápění dřevem. Majitelé upřednostňují nájemníky, kteří by v budoucnu měli zájem dům koupit. Poloha nemovitosti je jedinečná neboť je zde veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti – základní škola je přímo naproti domu přes ulici, obchody, lékař, pošta, autobus vše ve vzdálenosti do 300 m a při tom je v daném místě absolutní klid. Jaroslavice leží 2 km od rakouských hranic, 12 km od Hevlína, 19 km od Znojma a jednu hodinu jízdy od Brna. Více informací u makléře. Požadovaná vratná kauce je 20.000,– Kč. Doporučujeme jako startovací bydlení pro mladý pár, bydlení pro vícečlennou rodinu,

více informací