Volejte zdarma 800 10 30 10

Byt 2+1 k pronájmu, Ostrava / Zábřeh, ulice Bolotova

Byt 2+1, Ostrava / Zábřeh - fotografie č. 1Pronajato
Cena 10 500 Kč/měsíc
(+ zálohy na služby + energie + provize RK)
kód zakázky
127521
okres
Ostrava-město
lokalita
Ostrava / Zábřeh
ulice
Bolotova
dispozice bytu
2+1
vlastnictví
družstevní
podlaží
počet podlaží objektu
užitná plocha
56 m2
bezbariérový byt
Ne
více parametrů

Nabízíme k podnájmu útulný byt o dispozici 2+1 v klidné lokalitě Ostrava – Zábřeh na ulici Bolotova. Byt o celkové výměře 56 m2 se nachází ve 4. podlaží cihlového domu obklopeného množstvím zeleně a v blízkosti letního koupaliště. Je zcela vybavený a připravený k okamžitému nastěhování.

Při vstupu do bytu je předsíň s odkládací stěnou a botníkem. Bytové jádro je zděné, koupelna řešená s prostorem pro vanu, umyvadlo a toaletu. Plně vybavená kuchyň je čtvercová prostorná se vstupem do obývacího pokoje. Obývací pokoj vybaven rohovou sedací soupravou s konferenčním stolkem a obývací stěnou. Z něj se vchází do prosklené lodžie s výhledem. Ložnice je samostatná prostorná s v velkou skříní, manželskou postelí a komodou. 

Parkování je umožněno na přilehlém parkovišti nebo volně v okolních ulicích.V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost:  obchody s potravinami, lékařská péče, široký výběr středních, základních a mateřských škol. Rovněž volno časové vyžití, např. restaurace, bary, bowling

více informací

Byty na prodej Ostrava - podobné nabídky